Datingsite Second Love – Kosten, review en ervaringen

Er zijn talloze dating apps en websites waar je de liefde van je leven op kunt tegen komen. Maar wat als je deze al hebt en toch nog nieuwsgierig bent naar wat er nog meer is. Zijn er dan nog online opties voor jou? Lang was deze markt onverzadigd. Want daten is alleen voor singles, toch?

Daar dachten de oprichters van secondelove.nl anders over. Daten is voor iedereen, zo ook voor mensen die al in een relatie zitten. Secondlove.nl is een platform voor iedereen.

Voor mensen die in een relatie zitten en de spanning ergens anders willen opzoeken of voor singles die opzoek zijn naar een leuk avontuur en niet direct aan een relatie vast willen zitten. Het motto van Second Love is dan ook: ‘Flirten is niet alleen voor singles’.

Benieuwd naar hoe de website precies werkt en wat je precies kunt verwachten? Lees dan snel verder!

De werking van secondlove.nl + de verschillende lidmaatschappen

De website van secondlove.nl is heel eenvoudig. Je maakt een profiel aan en krijgt direct toegang tot de gehele database van Second Love.
Wanneer je een profiel aanmaakt zijn er een aantal tips die we je graag willen meegeven. Wanneer je opzoek bent naar een persoon om mee vreemd te gaan wil je waarschijnlijk vooral in het begin je anonimiteit goed waarborgen.

Maak daarom een profiel aan on der een fictieve naam. Denk hier goed over na, het is namelijk niet toegestaan om je naam of profiel naam later te veranderen.
Probeer over de rest van je profiel zo eerlijk mogelijk te zijn. Let er wel op dat wanneer er zaken zijn waardoor je identiteit goed naar voren komt je deze vragen iet wat anders beantwoord om zo je privacy te waarborgen.

Hou er ook rekening mee dat je per email adres maar één account kunt aanmaken. Het is slim om voor je account op Second Love een nieuw en anoniem email adres aan te maken. Een email adres waar niemand in je directe omgeving toegang tot heeft. Je account registreren op een privé email adres of een zakelijk email adres raden we absoluut af.

Er zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk, zo kun je altijd eerst kijken wat het beste bij jou past. Wanneer je je inschrijft bij Second Love start je altijd eerst met het reguliere en tevens gratis lidmaatschap. Je kunt zelf beslissen of je deze wilt omzetten in een Premium lidmaatschap.

Wanneer je er voor kiest om enkel gebruik te maken van de gratis optie van een lidmaatschap op Second Love kun je gebruik maken van onderstaande opties:

 • Je hebt onbeperkt toegang tot elk profiel op Second Love
 • Je kunt berichten en winks ontvangen
 • Je kunt andere leden per regio en streek opzoeken

Wanneer je ervoor kiest om te upgraden naar een premium lidmaatschap heb je alle bovenstaande opties inclusief de onderstaande opties:

 • Je kunt chatten met alle leden. Je kunt zelf dus ook berichten sturen en niet enkel ontvangen. Op deze manier hoef je niet in een afwachtende rol te zitten maar kan je zelf het contact initieerden.
 • Je kunt 15 nieuwe contacten opdoen per dag. Met deze contacten en de al bestaande contacten kun je onbeperkt chatten.
 • Foto’s toevoegen aan je profiel die enkel beschikbaar zijn voor jouw ‘vrienden op het platform’. Dit is een fijne manier om je privacy en anonimiteit te waarborgen. De foto’s zullen enkel zichtbaar zijn aan de mensen die jij als vriend accepteert op jouw profiel.
 • Recht op een voorrangsbehandeling bij de helpdesk. Heb jij vragen omtrent je profiel of lidmaatschap staat er altijd iemand van de helpdesk direct voor je klaar.
 • Je verschijnt boven aan de lijst van zoekresultaten. Zo ben jij sneller te vinden voor eventuele nieuwe potentiële matches.
 • Toegang tot alle profielen, deze kun je onbeperkt bekijken. Hou er wel rekening mee dat je 15 nieuwe contacten per dag kunt opdoen. Heb je al 15 nieuwe contacten opgedaan kun je wel de profielen waar je nog graag mee in contact komt opslaan om deze de volgende dag te berichten en toe te voegen als vriend.

Voor wie is Second Love?

Second Love is eigenlijk een platform voor iedereen. Of je nu in een relatie zit of single bent, iedereen is welkom. Het platform wordt vooral gebruikt door leden die opzoek zijn naar wat meer spanning buiten de relatie. Misschien herken je dat gevoel zelf ook wel. Op papier klopt alles. Je hebt een leuke partner, een paar kinderen, een mooi huis en een goede baan. Jaren lang ben je gelukkig geweest en ontbrak het je eigenlijk aan niks.

Maar na een lange tijd met dezelfde partner merk je dat het af en toe toch nog best saai kan worden. Het is niet zo dat je perse heel ongelukkig bent maar de spanning is er ook wel uit. Je wilt niet, althans, nog niet weg bij je partner maar wilt wel graag meer spanning en avontuur.

De perfecte uitkomst daarvoor is Second Love. Je ontmoet er mensen die weten waar ze aan toe zijn, de meeste mensen zitten in een relatie dus er zullen niet direct allerlei verwachtingen geschept worden waardoor het contact heel laagdrempelig en toegankelijk aan zal voelen.

Zo kun je eerst eens kijken wat je opties en mogelijkheden zijn. Vind je het spannend en weet je niet zo goed wat je moet zeggen als je eenmaal de optie hebt om te chatten met een nieuwe match, lees dan deze tips eens door en wie weet ontdek je jouw nieuwe favoriete openingszin.

Wanneer je eenmaal je profiel aangemaakt hebt kun je selecteren op de volgende opties:

 • Gebonden dating: Dit zijn twee personen die in een relatie zitten maar het avontuur graag buiten hun eigen relatie willen opzoeken. Je weet direct waar je aan toe bent en dat de ander niet beschikbaar is om een relatie mee op te bouwen maar het tegelijkertijd wel iemand is met wie je een leuke tijd tegemoet kunt gaan.
 • Getrouwde vrouw of getrouwde man: Misschien ben je zelf single en heb je geen zin in een vaste relatie en ben je opzoek naar iemand voor leuke seksuele avonturen en gezelligheid. Kies dan de optie getrouwde man of vrouw.
 • Love: Ben je wel opzoek naar liefde geef dit dan ook eerlijk aan. Ben jij er klaar voor om je relatie te verlaten maar wil je niet alleen zijn? Ben je opzoek naar een nieuwe oprechte liefde, kies voor de optie love.
 • Minnaar gezocht: Ben je vooral opzoek naar een partner voor wat meer seksuele spanning, kies dan voor de minaar. Zo hoef je van te voren niet eerst lange gesprekken te houden als je hier geen zin in hebt. Je weet beiden direct waar de verwachtingen liggen.
 • Overspel: Overspel spreekt redelijk voor zich. Ben je opzoek om de bloemetjes eens flink buiten te zetten met iemand anders dan je partner, dan is dit de optie voor jou.
 • Polyamorie: Heb je al een relatie maar wil je hier graag een tweede of een derde bij, kies dan voor de optie polyamorie.

Kosten lidmaatschap Second Love

De website Second Love biedt in totaal 4 verschillende lidmaatschappen uit waar je uit kunt kiezen. De drie waar je altijd uit kunt kiezen zijn:
Een maand lidmaatschap, een 3 maanden lidmaatschap of een 6 maanden lidmaatschap.

Daarnaast is er vaak een actie of een promotie met een passend lidmaatschap. Dit wisselt per keer. Hou daarom de website goed in de gaten en schrijf je in voor de gratis en vrijblijvende online nieuwsbrief.

De kosten van de lidmaatschappen zijn als volgt:

Ervaringen Second Love

Op de website van Second Love kun je verschillende reviews en ervaringen lezen. Deze worden aangeboden op de homepage. Het zijn korte en krachtige statements waarin je in 3 tot 5 zinnen kunt lezen wat de site voor de persoon in kwestie betekend heeft. Ook zie je de naam en leeftijd van de persoon die hun ervaring gedeeld heeft.

Heb je na het lezen van dit artikel zin om te daten maar weet je niet zeker of Second Love het platform voor jou is kijk dan ook eens naar de volgende mogelijkheden:

50 plus match is een heel fijn platform voor mensen vanaf 50 jaar die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Onder de 50 jaar? Dan heb je misschien net een grotere lijst om uit te kiezen. We zijn in Nederland heel veel datingsites rijk.