Parship- Kosten, review en ervaringen

Parship is een zeer populaire datingsite in Nederland.

De datingssite is geschikt voor hoogopgeleide singels en bestaat sinds het jaar 2001.

De meeste kandidaten op de site zijn hoogopgeleiden, namelijk WO’ers en HBO’ers, maar dit is niet verplicht. Ongeveer 80 procent van alle leden is hoogopgeleid.

Veel singles op de datingssite willen een serieuze relatie. Daardoor hebben zij het er vaak voor over om wat meer te betalen voor een datingssite zoals Parship.

De kandidaten op de datingssite zijn ongeveer 30 t/m 55 jaar oud en meer dan de helft van de kandidaten zijn vrouw.

Dat er minder mannen ingeschreven staan, komt vaker voor op datingssites. Bovendien zijn de meeste kandidaten die zich hebben ingeschreven bij Parship serieus op zoek naar een relatie en staan daarvoor open.

Wil je meer te weten komen over wat Parship is, waarom je het zou gebruiken, wat de functionaliteiten zijn en hoeveel Parship kost?

In dit artikel wordt er verder ingegaan op deze vragen, waardoor je een goed beeld krijg van wat de datingssite Parship precies te bieden heeft.

Parship is een succesvolle datingssite, wat blijkt uit de kandidaten die daadwerkelijk een partner hebben gevonden aan de hand van de datingssite.

Hierdoor wordt Parship nog steeds veel gebruikt in Nederland en wordt het ook wel gezien als de populairste en grootste datingssite van Nederland.

Daarnaast is Parship zeer handig in gebruik, beschikt het over een grote verscheidenheid aan functionaliteiten én wordt de klantenservice als zeer goed ervaren.

Hoewel Parship zich vroeger vooral focuste op hogeropgeleide singles, is deze focust tegenwoordig wat veranderd.

Niet alleen meer hoogopgeleiden staan ingeschreven bij de datingssite, waardoor er een groter aanbod aan singles is ontstaan.Dit heeft ervoor gezorgd dat de datingssite nog steeds zeer succesvol is en er veel serieuze relaties zijn ontstaan aan de hand van Parship.

Wat maakt Parship één van de beste datingssites van Nederland?

Wanneer je op zoek gaat naar een datingssite, zul je vele verschillende datingssits vinden.

Een keuze maken tussen al deze opties kan daarom moeilijk zijn, omdat er zoveel verschillende soorten zijn.

Parship onderscheid zich van alle andere datingssites doordat het zich voornamelijk richt op een wat algemener publiek. Bovendien zijn de kandidaten op Parship vaak op zoek naar een serieuze relatie.

Vroeger bestond het publiek op Parship voornamelijk uit hogeropgeleide kandidaten vanaf een leeftijd van ongeveer 30 jaar. Nu is er een wat algemener publiek ontstaan, waardoor er singles van jong en oud, verschillende opleidingsniveaus op de datingssites staan ingeschreven. Hierdoor is iedereen welkom en heeft de mogelijkheid om zich in te schrijven. Daarnaast is een inschrijving op Parship gratis en bestaat er een app die gratis te downloaden is.

Er zijn nog een aantal andere redenen waarom Parship één van de betere datingssites van Nederland is. Zo is Parship een zeer grote datingssite.

Dit komt voornamelijk door advertenties die je wellicht wel eens voorbij hebt zien komen op televisie en op de radio, maar ook op sociale media kanalen zoals Instagram en Facebook.

Op deze manier bereikt Parship een zeer groot publiek en ontstaat er een erg groot aanbod aan singels op de datingssite. Dit maakt de kans nóg groter dat je een geschikte partner zult vinden.

Een ander voordeel van de datingssites is dat Parship zich niet alleen focust op Nederland en België, maar in geheel Europa beschikbaar is. Dit maakt het mogelijk om eventueel een partner te vinden uit het buitenland.

Hoeveel kost Parship?

Parship kan gratis zijn wanneer je voor het gratis lidmaatschap kiest. Toch wordt het aangeraden om voor een betaald abonnement te kiezen.

Dit komt doordat bij een betaald abonnement meer succes wordt geboekt door de vele functionaliteiten waarover het beschikt. Het is mogelijk om voor een premium versie te kiezen, maar deze kosten lopen uiteen per abonnement.

Het is mogelijk om te kiezen uit drie verschillende tijdsperiodes wanneer je een abonnement gaat afsluiten. De prijs van een abonnement wordt lager wanneer je ervoor kiest om voor meerdere maanden een premium lidmaatschap af te sluiten.

Hieronder staan de prijzen van Parship op een rijtje. Zo kun je kijken wat voor jou het beste van toepassing is.

  • Periode van 6 maanden: €44,90 per maand >>.
  • Periode van 12 maanden: €39,90 per maand >>.
  • Periode van 24 maanden: €24,90 per maand >>.

Aan de hand van een premium account is het mogelijk om van meerdere functionaliteiten gebruik te maken op Parship.

Denk hierbij aan functionaliteiten zoals zien wie er je profiel heeft bekeken, zoveel berichten versturen als jij wilt, een profielcheck verkrijgen, et cetera. Daarom is een abonnement op Parship zeer geschikt wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie.

Hoewel inschrijven bij Parship misschien iets meer kost dan de gemiddelde datingssite, zijn de statistieken van Parship beter dan andere datingssites.

Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 38% van de kandidaten door middel van Parship een goede relatie hebben verkregen. Daarnaast zijn er regelmatig acties beschikbaar, waardoor het mogelijk is om voor een lagere prijs een abonnement te nemen.

Over welke functionaliteiten beschikt Parship?

Parship behoort niet voor niets tot één van de beste datingssites van Nederland. Er zijn een aantal zaken waardoor de datingssite hiertoe behoort.

Zo beschikt het over een aantal functionaliteiten zoals betrouwbaarheid, het Keurmerk Veilig Daten, het is lid van de Thuiswinkel, er is sprake van contactgarantie, er bestaat de mogelijkheid om gratis in te schrijven, het is succesvol (één derde van de leden heeft een relatie gevonden), er is een persoonlijkheidstest te vinden om een goede match te verkrijgen, er bestaat de mogelijkheid om gratis advies van een singlecoach te krijgen en nog veel meer.

De persoonlijkheidstest van Parship kan het vinden van de juiste partner makkelijker maken. Er worden 32 eigenschappen bepaald aan de hand van de persoonlijkheidstest.

Hierbij wordt er gekeken naar bepaalde gewoontes en eisen die iemand kan hebben. Aan de hand van de resultaten die voortkomen uit de persoonlijkheidstest worden een aantal matches bepaald. Doordat de resultaten zo nauwkeurig zijn, kunnen er goede matches uit de test voortkomen.

Het Keurmerk Veilig Daten waarbij Parship is aangesloten, maakt het daten via Parship nog veiliger. Het Keurmerk Veilig Daten is een initiatief waarbij de wat grotere datingwebsites zijn aangesloten. Dit geeft de gebruikers van de site een veiliger gevoel bij de datingssite.

Ook is Parship aangesloten bij de Thuiswinkel. Hierdoor wordt de website van Parship vergrendeld aan de hand van een https-verbinding. Op deze manier worden alle gegevens vergrendeld, wat het mogelijk maakt om op een veilige wijze met eventuele matches te communiceren.

Doordat Parship onderdeel uitmaakt van een succesvol bedrijf, wordt er alles aan gedaan om veilig daten mogelijk te maken. Wanneer de datingssite niet goed zou functioneren, zou het bedrijf slecht bekend komen te staan. Om dit te voorkomen, wordt er erg serieus met de datingssite Parship omgegaan en wordt ervoor gezorgd dat het zo goed mogelijk functioneert.

Wat zijn enkele ervaringen met Parship?

Via Parship worden vele nieuwe relaties gevonden. Zo vindt ongeveer 32% van alle kandidaten een geschikte match.

Er is zelfs sprake van contactgarantie. Het houdt in dat als je niet met een minimum van 5 en 15 kandidaten contact hebt gelegd, je Parship abonnement gratis wordt verlengd met een tijdsperiode van wel zes maanden!

Uit de reviews van Parship is gebleken dat veel mensen tevreden zijn met de datingssite. Zo blijkt dat het een zeer gebruiksvriendelijke datingssite is en er uit kan worden gegaan van een veilige gebruikservaring.

Bovendien zijn er vele succesverhalen waarbij mensen een serieuze relatie hebben gevonden. Ook de service van Parship wordt zeer op prijs gesteld. Daarnaast wordt de contactgarantie door vele gebruikers als uitstekend ervaren.

Uit de vele positieve reviews van de datingssite blijkt dat Parship terecht één van de beste datingssites van Nederland kan worden genoemd.

Beginnen met online daten?

Je hebt zonet een artikel gelezen over Parship de kosten, review en ervaringen, maar hoe schrijf je jezelf in?

Om naar de inschrijfpagina van Parship te gaan kun je op de header hierboven klikken ↑ OF maak gebruik van deze unieke knop:

Bezoek Parship

Toch niet helemaal overtuigd van Parship? Gelukkig zijn er nog een heleboel andere datingsites.

De beste manier om daar erachter te komen is aan de hand van een Top 10.

Deze datingsites zijn door onze experts getest en gerankt schikt, zo hoef jij alleen nog maar te kiezen welke datingsite jou het meeste aanspreekt.

Ben je nog niet zeker om te starten met het online date avontuur? Bekijk dan ons artikel over: Waarom beginnen met online daten?