Novamora review

Desondanks sommige negatieve kritieken, waar we het later in deze review over hebben, zijn we benieuwd om zelf een kijkje te nemen voor schrijven van een objectieve Novamora review.

Verschillende minder goede ervaringen, die we op verschillende sites lezen, mogen ons niet weerhouden om zelf uit te zoeken wat de ware toedracht is.

Het is meestal zo dat beoordelingen niet altijd correct zijn en een beetje gekleurd.

Met die wetenschap in het achterhoofd dompelen we ons onder in de spannende daterswereld van Novamora.

Novamora inloggen

Bij het bezoeken van deze datingsite geeft de landingspagina een beetje een déjà vu gevoel. De foto is anders maar verder lijkt hij als twee druppels water op de site van Steden datingMet Jou en Maatje meer. Dit gaat over hetzelfde bedrijf, zoveel is duidelijk.

Voor je kunt inloggen is het nodig dat je een account aanmaakt en in enkele eenvoudige stapjes ben je zover. Je tikt je naam (of schuilnaam) in, je mailadres en wie je juist zoek. Meestal is het zo dat je geen gebruik kunt maken van hun diensten indien je je mailadres niet hebt bevestigd.

Bij Novamora gaat het er ietsjes anders aan toe en kun je meteen van start gaan om een sexy man of vrouw te zoeken.

Let wel op dat, indien je de optie niet uitvinkt dat jouw gegevens ook mogen gebruikt worden voor andere partners, je profiel ook verschijnt op andere websites. Soms kan dit een voordeel zijn maar, je weet het maar nooit waar je gegevens belanden.

Novamora profielen

Dat dit een datingsite is waar je hoofdzakelijk gaat vertoeven om een seksdate te scoren, wordt gelijk duidelijk als je de profielen gaat bekijken. Naast een groot deel nette profielfoto’s, waarbij enkel het gelaat getoond word, staat het bol van niets verhullende selfies.

Je weet zo meteen wie er aan de andere kant zit en waar je aan toe bent. Dat deze profielen ook echt zijn wordt duidelijk door het aantal privé berichtjes die binnenstromen. De inhoud ervan bestaat vooral uit korte onomwonden boodschappen terwijl we niet eens een profielfoto geüpload hebben.

Meteen zijn er een twintigtal mannen die willen afspreken voor een spannende date.

Een optie die we nog bij geen enkele andere datingsite vonden is ‘mobiliteit’. Heb je de mogelijkheid om je te verplaatsen? Kun je ontvangen? Hou wel in het achterhoofd dat het niet altijd veilig is om af te spreken op een vreemde locatie als e iemand nog nooit hebt ontmoet.

Voor het overige vind je er de gewone dingen terug zoals iemands status, uiterlijke eigenschappen en enkele wetenswaardigheden die van belang kunnen zijn.

Novamora gratis account

Wanneer we op zoek gaan naar de mogelijkheden van een gratis account valt het meteen op dat Novamora ontzettend gul is. Zonder het bevestigen van je mailadres en zonder een wachtperiode van één dag (zoals o.a. bij ), geeft men ons zomaar één maand gratis een VIP-account.

Na contact met een aantal mannelijke leden wordt meteen duidelijk waarom: Vrouwen zijn hier dun gezaaid en ontvangen op die manier een beloning voor hun belangstelling in Novamora.

Vrouwen die op zoek zijn naar een seksdate, zitten hier echt op hun plaats. Honderden profielen zitten letterlijk te wachten op een gewillige seksueel actieve vrouw. Als je de namen bekijkt zie je dat er slechts weinig vrouwenprofielen zijn en dat, (met de kritieken die nog in ons geheugen zitten) zijn de meesten hiervan, bijna zo goed als zeker, professionele chatoperatoren.

Een visvijver met een groot aantal mannen die op zoek zijn, is dan ook een voortreffelijke plek om klanten te ronselen. Dus, vooral mannen zijn hier beter op hun hoede en zoeken best eerst grondig uit of ze wel een echte dame aan de haak hebben hangen.

Een trio, mm/mv/vv, of Dom/sub liefhebbers zijn hier ook goed vertegenwoordigd. Evenals stelletjes op zoek naar een ander stel of, een sexy huisvriend of -vriendinnetje.

Verder maak je met een gratis account gebruik van alle mogelijke diensten die op het dashboard te vinden zijn: achterhalen wie jouw profiel bezocht, berichtjes ontvangen en beantwoorden, de foto’s bekijken en zo meer.

Novamora abonnementen

Wanneer je een goed gevoel hebt bij Novamora wil je er wellicht een tijd gaan vertoeven en kun je een abonnement overwegen. De prijzen van deze abonnementen liggen in de lijn van andere soortgelijke datingsites.

Voor nog geen twee tientjes per maand heb je, één maand lang, de potentie om al de opties te benutten. Zoals altijd is een langere looptijd goedkoper en Novamora is hierop geen uitzondering.

De goedkoopste manier om een betaald lidmaatschap aan te schaffen is een looptijd van vier maanden en kost per maand net geen 12.00€. Hou er wel rekening mee dat je het bedrag in één keer betaalt en niet elke maand 11.99€.

Novamora opzeggen

Zet je graag je account even ‘on hold’, omdat je bijvoorbeeld even geen zin meer hebt in daten, dan heb je pech want dit is geen optie bij Novamora. Wel krijg je de mogelijkheid om je gegevens onzichtbaar te maken voor andere leden. Wanneer je van plan bent om er maar tijdelijk tussenuit te zijn, kies je beter voor deze optie.

Al jouw gegevens worden in dit geval bewaard zodat je, als de zin er opnieuw is, niet alles opnieuw hoeft te gaan invullen. Sluit je je account volledig af, dan kan dit bij de instellingen, rechts boven. Men wil hierbij graag de reden van vertrek weten en je paswoord.

Wel even opletten met een betalend lidmaatschap want, het eventuele tegoed krijg je niet terugbetaald bij het opzeggen van je account.

Novamora contact

Het adres van het bedrijf achter Novamora B.V. is gevestigd op Kerkenbos 1057c te 6546 BB Nijmegen in Nederland. Wil je contact opnemen en de je dit liever niet via het contactformulier, kun je dit adres gebruiken.

Ook Cupify zetelt op dit adres maar onder een andere naam. Dit zegt vanzelfsprekend niets over de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Vragen en eventuele suggesties kun doorsturen via het contactformulier waarvan de link onderaan in de footer van de website te vinden is.