Bekijk de 10 beste datingsites voor hoger opgeleiden!

1. Elite dating

Wie online een duurzame relatie zoekt en serieuze plannen heeft om, met z’n tweetjes aan een nieuwe toekomst te bouwen, is welkom bij Elite dating.

Als datingsite voor hoger opgeleiden verhoogt de kans gevoelig dat je iemand zult ontmoeten die, op vlak van kennis en interesses, het best bij jou past.

Met ongeveer 2500 nieuwe leden per week, waarbij het aantal mannen en vrouwen zowat gelijk is, geeft dit een mooi perspectief. Aanmelden is gratis, daarna heb je de keuze uit verschillende premium abonnementen.

GRATIS AANMELDEN OP ELITE DATING


2. Parship

Een betrouwbare datingsite voor hoog opgeleiden met een goed onderbouwde persoonlijkheidstest als absolute meerwaarde.

Deze test garandeert dat je de meest geschikte matches vindt die perfect aansluiten bij wat je zoekt. Samen met het Keurmerk Veilig Daten, verdient Parship een hoge ranking in deze top 10.

Ben je single en op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of een fijne date, schrijf je dan vandaag nog gratis in.

GRATIS AANMELDEN OP PARSHIP


3. SmartSingles

SmartSingles.nl staat voor ‘Daten op Niveau’ en richt zich dan ook specifiek op hoogopgeleide mensen, waarbij kennis en intelligentie een grote rol spelen bij het vinden van een partner.

✓ In no-time je droomdate!

♥ Snel, leuk en betrouwbaar

♥ Géén fictieve profielen

GRATIS AANMELDEN OP SMART SINGLES


4. E-Matching

Eén van de enige datingsites op het internet, waarbij je gratis contact kunt opnemen met drie potentiële kandidaten, is E-Matching.

Vooral hoog opgeleide zoekende singles met minimaal een HBO of academische opleiding, troepen hier samen met één en hetzelfde doel: het vinden van een duurzame relatie. Met meer dan tienduizenden gelijkgestemden is dit een goede visvijver als het op daten aankomt.

Als één van de weinigen beschikt E-Matching over een makkelijk te contacteren telefonische helpdesk.

GRATIS AANMELDEN OP E-MATCHING


5. Match4Me

Dating voor hoger opgeleide singles (HBO/WO). Match4me.nl is dé datingsite voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze date. Schrijf je gratis in!

✓ Ook daten op je smartphone en tablet

♥  49% man / 51% vrouw

♥ Alleen HBO en WO

GRATIS AANMELDEN OP MATCH4ME


6. Relatieplanet

Wanneer je weet dat Relatie Planet verkozen werd tot de beste datingsite van 2019, weet je dat je als zoekende single goed zit.

Wat ook jouw leeftijd is, welke achtergrond je ook hebt en, of je hoog opgeleid bent of niet, hier vind je wellicht jouw ideale match.

Door gratis in te schrijven geef je zelf het startschot voor een boeiende zoektocht die jou de liefde en het geluk kan brengen die je verdient.

GRATIS AANMELDEN OP RELATIEPLANET


8. Be 2

Ontmoet singles die serieus opzoek zijn. BE 2 valt meer onder de categorie relatiebemiddeling dan dating, omdat wij alleen mensen aan elkaar voorstellen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

✓ Serieus daten

♥ Anoniem en veilig

♥ Gratis registratie

GRATIS AANMELDEN OP BE 2


9. 50plusMatch

Daten en het vinden van de juiste partner houdt niet op na je vijftigste.

50plusmatch speelt hier handig op in en schept vertrouwen door het aanbieden van een goed geverifieerd en dagelijks groeiend klantenbestand.

Meld je gratis aan, plaats een mooie profielfoto en laat anderen duidelijk weten wie je zoekt, en binnen de kortste keren ga je gezellig op date. Het leven stopt niet bij 50, voor jou is het misschien wel een heel nieuw begin.

GRATIS AANMELDEN OP 50PLUSMATCH


10. Gay Parship

Wie als homo of lesbienne op zoek is naar een date of duurzame relatie, zal deze zeker vinden bij Gay Parship.

Het is een degelijke en betrouwbare online datingsite die er zich op toegespitst heeft om niet hetero singles bij elkaar te brengen die hoger opgeleid zijn. Niet minder dan 38% van de ingeschreven leden, wiens leeftijd schommelt tussen 30 en 55 jaar, vond hier een relatie.

Om zoveel mogelijk nepprofielen te vermijden, worden alle accounts handmatig gekeurd zodat je in een veilige omgeving op zoek kunt gaan.

GRATIS AANMELDEN OP GAY PARSHIP