Bekijk de 5 beste datingsites voor gay dating!

1. Gay Parship

Wie als homo of lesbienne op zoek is naar een date of duurzame relatie, zal deze zeker vinden bij Gay Parship.

Het is een degelijke en betrouwbare online datingsite die er zich op toegespitst heeft om niet hetero singles bij elkaar te brengen die hoger opgeleid zijn. Niet minder dan 38% van de ingeschreven leden, wiens leeftijd schommelt tussen 30 en 55 jaar, vond hier een relatie.

Om zoveel mogelijk nepprofielen te vermijden, worden alle accounts handmatig gekeurd zodat je in een veilige omgeving op zoek kunt gaan.

GRATIS AANMELDEN OP GAY PARSHIP


2. Guys.G-Dating


Guys.G-Dating.nl is dé plek voor homoseksuele mensen in Nederland om op zoek te gaan naar die ene speciale man waar je alles mee wenst te delen.

✓ Dating voor gays

♥ Géén fictieve profielen

♥ In no-time je droomdate!

GRATIS AANMELDEN OP GUYS.G-DATING


3. Gaybuddy

Gaybuddy.nl is de meest spannende online ontmoetingsplaats voor mannen die op zoek zijn naar een date, relatie of flirt.

✓ Contact mannen door heel het land

♥ Gratis registratie (tijdelijk!)

♥ Hand gecontroleerde-profielen

GRATIS AANMELDEN OP GAYBUDDY


4. Elite dating gay


Wie online een duurzame relatie zoekt en serieuze plannen heeft om, met z’n tweetjes aan een nieuwe toekomst te bouwen, is welkom bij Elite dating.

Als datingsite voor hoger opgeleiden verhoogt de kans gevoelig dat je iemand zult ontmoeten die, op vlak van kennis en interesses, het best bij jou past.

Met ongeveer 2500 nieuwe leden per week, waarbij het aantal mannen en vrouwen zowat gelijk is, geeft dit een mooi perspectief. Aanmelden is gratis, daarna heb je de keuze uit verschillende premium abonnementen.

GRATIS AANMELDEN OP ELITE DATING GAY