De 15 beste Nederlandse pick-up lines

Ben je op zoek naar een nieuwe relatie dan zijn twee dingen absoluut noodzakelijk: originaliteit en een goede, positieve indruk. Wil je namelijk een serieuze kans maken, dan is een goede openingszin essentieel.

Daarmee breek je niet alleen het ijs, het is ook de manier bij uitstek om jezelf op een onderscheidende manier te presenteren.

Doe je dat op de juiste manier, dan zal je poging waardering opleveren. Natuurlijk is daar wel een gezonde dosis lef voor nodig, maar de beloning maakt het allemaal waard.

In dit artikel vertel ik je alles over de 15 beste Nederlandse pick up lines van dit moment, lees je mee?

De leukste pick-up lines

Een goede openingszin bedenken kan lastig zijn en niet iedereen beschikt over de gave om op het juiste moment de juiste woorden te kiezen om het gesprek te beginnen. De grootste fout die je kan maken is door een standaard pick-up line te gebruiken. De kans is groot dat de persoon waarmee in contact wilt komen je gebrek aan originaliteit niet weet te waarderen.

Ook seksueel getinte opmerkingen, hoe goed bedoeld ook, zorgen ervoor dat je de plank volledig mis slaat. Zonde, want met een beetje goede wil kan iedereen namelijk een goede openingszin bedenken. Je hoeft immers geen ervaren cabaretier te zijn om met humor een positieve indruk te wekken.

Deze openingszinnen werken

Een van de factoren die het succes van jouw pick-up line bepalen is de locatie. Kom je een leuke vrouw in de winkel tegen, dan zal je haar op een andere manier willen aanspreken dan op een datingsite als Parship.

Ook de uitstraling van de persoon in kwestie kan bepalend zijn voor de mate van succes. Om je alvast op weg te helpen laten we je kennis maken met de 15 leukste pick-up lines. Grote kans dat je doelwit deze nog niet heeft gehoord.

 • Volgens mij is je vader bakker want je ziet er zo lekker uit.
 • Kun je even de politie bellen? Volgens mij is het illegaal om er zo goed uit te zien als jij.
 • Volgens mij hebben wij een match, de kleur van je ogen past namelijk perfect bij de kleur van mijn auto.
 • Ik denk dat ik een bril nodig heb, je schoonheid is namelijk oogverblindend.
 • Het enige wat ik aan jou wil veranderen is je achternaam
 • Je kijkt alsof je mij wilt versieren en volgens mij gaat dat nog lukken ook.
 • Ik mis iets in mijn smartphone, jouw nummer!
 • Nu snap ik waarom de lucht opeens grauw kleurt, al het blauw zit in jouw ogen.

Openingszinnen die je online kunt gebruiken

Een goede openingszin is het begin van je versierpoging en het succes van die eerste paar woorden bepaald eigenlijk al het verdere verloop. Het zorgt ervoor dat ze een teken van waardering geeft of juist afwijzend reageert. Eigenlijk kan je dus op basis van haar reactie al bepalen of je door moet gaan met je poging. In feite geldt dat voor elke situatie.

Daarbij moet je niet vergeten dat er een belangrijk verschil is tussen het ontmoeten van nieuwe mensen online of in het dagelijkse leven. Ten aanzien van die laatste categorie speelt ook de lichaamstaal een belangrijke rol.

Wil je dus echt succes hebben bij het online daten, zorg er dan voor dat je skills fenomenaal zijn. Een leuke opmerking is niet voldoende, het moet juist uitdagend en gevat zijn. Pak je het goed aan, dan is de kans op succes maximaal.

 • Je moest eens weten hoe vaak ik naar links moest swipen om jou tegen te komen.
 • Dat het nog steeds bestaat joh, liefde op de eerste swipe.
 • Je profiel is waarschijnlijk fake, maar ik wil wel graag de naam weten van die mooie vrouw op je foto’s.
 • Ik heb bindingsangst, maar voor jou maak ik een uitzondering.
 • Van harte gefeliciteerd met mij als jou Tinder match.
 • Zullen we tegen je ouders liegen en zeggen dat we elkaar bij de Jumbo hebben ontmoet?
 • Gefeliciteerd met je goede smaak, we hebben een match.