50 plusmatch review & ervaringen

Online daten is dé manier van het ontmoeten van nieuwe mensen in de 21e eeuw. Er zijn vele apps en websites waar je gebruik van kunt maken. De meest populaire datingsites in Nederland zijn ParshipLexa en Relatieplanet.

Deze sites zijn doorgaans wel gericht op een publiek tussen de 18 en de 40 jaar. Dit is dus niet per direct geschikt voor iedereen.

Gelukkig zijn er ook andere opties voor wanneer je buiten deze leeftijdsgroep valt. Er zijn zelfs speciale online datingbureaus die gericht zijn op een wat ouder publiek.

De website 50plusmatch is de grootste online datingwebsite die zich richt op een publiek van 50 jaar of ouder.

Maar wat kan je nu precies van deze website verwachten? Wat is 50plusmatch nu precies? We leggen het je graag uit.

Vind de ware via 50plusmatch

50plusmatch is een datingservice die zich vooral richt op serieuze contacten. De mensen die lid worden zijn echt opzoek naar een ware connectie met een eventuele nieuwe partner. Je mag er dus vanuit gaan dat wanneer je met iemand contact krijgt deze ook oprecht opzoek is naar een nieuwe relatie en niet zomaar een tijdelijk avontuurtje.

50plusmatch richt zich zoals de naam zich al voorspelt op een publiek van 50 jaar of ouder. Dit is daarom ook de belangrijkste criteria wanneer je lid wilt worden. Je moet minstens 50 jaar zijn.

50plusmatch is onderdeel van het moederbedrijf MatchMedia wat in Europa een waar begrip is. Zo bestaan er al zusterorganisaties in de volgende landen: België, Denemarken, Zweden en Finland.

In al deze landen heeft de datingservice al voor duizenden succesverhalen gezorgd.

Lid worden 50plusmatch

Iedereen die 50 jaar of ouder is, is welkom op 50plusmatch. Inschrijven is daarom ook enorm simpel en gratis. Je hebt ook een betaalde optie maar daar later meer over.
Inschrijven is gratis en makkelijk om online te doen. Je stelt je eigen profiel samen en bepaald zelf hoeveel je deelt en welke vragen je over jezelf beantwoord. Hou wel rekening met wat je deelt, hoe meer je deelt, hoe beter je een beeld over jezelf kunt schetsen en des te meer mensen je kunt aantrekken.

Je wilt natuurlijk profielen vinden die het beste aansluiten op jouw als persoon, zorg er daarom voor dat je zoveel mogelijk en zo eerlijk mogelijk informatie over jezelf geeft.

Wanneer je jouw informatie en foto’s hebt geupload kun je jouw persoonlijke profiel activeren via de activeringslink die je per mail toegestuurd krijgt.

Wanneer je een actief account hebt kan de fun beginnen. Je kunt namelijk zelf opzoek gaan naar singles die bij jouw passen. Dit doe je door gebruik te maken van de zoekfunctie op de website waarbij je jouw persoonlijke voorkeuren kunt opgeven.

Wanneer je jouw persoonlijke voorkeuren hebt opgegeven wordt jouw een lijst verschaft van potentiële kandidaten die aansluiten op jouw profiel en wensen. Met een gratis profiel kun je op iedereen reageren maar hou er wel rekening mee dat je niet uit jezelf contact kunt opnemen met iedereen.

Hiervoor moet je wel een betaald lidmaatschap hebben.

Wat wel valt onder het gratis lidmaatschap is:

Inschrijven en je profiel aanmaken, onbeperkt naar andere singles zoeken, reageren op de berichten die je ontvang.

Neem je een betaald lidmaatschap dan kan je de eerder genoemde activiteiten plus de zoek voorkeuren van andere leden zien, chatten en videobellen, zien wie op jouw profiel heeft gekeken en persoonlijke berichten sturen naar leden die jij interessant vindt.

Kosten 50plusmatch

Er zijn verschillende opties waar je gebruik van kunt maken. Logisch dat je het spannend vind om je voor een langere periode te binden aan een nieuwe datingservice.

Misschien sluit het niet aan op jouw wensen of misschien vind je binnen een maand al de liefde van je leven. Daarom zijn er 3 verschillende betaalde lidmaatschappen waar je een beroep op kunt doen.

Je kunt kiezen voor een 1 maand lidmaatschap, een 3 maanden lidmaatschap of een 6 maanden lidmaatschap. De kosten hiervan zijn:

Welk lidmaatschap past het beste bij jou

Je hebt websites die je per direct een lidmaatschap proberen aan te smeren. Hier wordt je vaak gezien als een nummertje en gaat het niet direct om het vinden van de juiste partner. 50plusmatch is hierin opvallend onderscheidend.

Ze raden je zelf ook aan middels een artikel op hun website om jezelf eerst even rustig te oriënteren op hun website door een Hier kun je alvast voorproeven van het geen wat je kunt verwachten en kun je al eens wat leden online bekijken.

Daten is voor iedereen spannend, ongeacht de leeftijd en voor 50plusmatch is het heel belangrijk dat iedereen zich goed voelt op de website en echt klaar is voor het vinden van een nieuwe liefde. Soms is de drempel om online te daten hoog. Dat is misschien niet wat je gewend bent.

Door je eerst online in te schrijven zult je eigenlijk vrij snel al zien dat er zo ontzettend veel 50-plussers zijn die net zoals jou ook single zijn.

Mensen die gescheiden zijn, misschien al weduwe zijn of wellicht al heel lang geen relatie hebben gehad. Je bent niet alleen en kunt op deze manier mensen vinden die net zoals jou opzoek zijn naar een nieuwe authentieke connectie. Dus waar wacht je nog op?

Probeer de website eens vrijblijvend uit. Is het niks dan sluit je jouw profiel net zo makkelijk als dat je deze hebt aangemaakt.

Maar we durven er bijna op te wedden dat je op een positieve manier geprikkeld zult raken en je een betalend lidmaatschap aan zult gaan.

Succesverhalen 50plusmatch

Wat ook prettig is aan de website van 50plusmatch is dat je online het succesverhalen van leden kunt lezen. Dit zijn voormalige singles die zich via hun profiel op 50plusmatch hebben ontmoet.Er staan heel veel interviews op inclusief foto’s van leden die elkaar hebben gevonden.

Dit wekt natuurlijk ook vertrouwen. Je ziet er hele leuke stelletjes opstaan en hun verhalen zijn zeer inspirerend. Ook leuk, ze geven ook tips van wat aanspreekt op een profiel en dingen die je misschien in het begin maar beter kunt weglaten.

Ook wordt er gedeeld waar de eerste date zich plaats vond waardoor je zelf ook wat inspiratie kunt opdoen voor potentiële nieuwe dates en activiteiten die je samen kunt ondernemen.

Een grote favoriet is wandelen. Wandelen is een leuke manier van samen actief te zijn en elkaar op een ontspannende manier in een relaxte omgeving te leren kennen.

Ook is het de perfecte activiteit om samen te ondernemen tijdens de Corona tijd. Je kunt dit prima op afstand doen.

Het is een fijne manier van het vinden van herkenning in anderen. Je zult door de vele verschillende verhalen te lezen zien dat jij niet de enige 50 plusser bent die opzoek is naar een nieuwe liefde, en dat iedereen op die leeftijd wel zijn eigen verhaal heeft en dat er voor iedereen weer opnieuw deuren open kunnen gaan ongeacht van wat je tot nu toe meegemaakt hebt.

Afsluitende tips

Maak een gratis profiel aan. Je verliest er niks mee en het blijft te allen tijde geheel vrijblijvend. Kijk rond op de website, lees verschillende profielen van eventuele matches en verdiep je in de succesverhalen van anderen.

Wanneer je voelt dat je er klaar voor bent kan je overgaan op een betaald lidmaatschap. Vind je het toch nog wat spannend, ga dan voor een maand lidmaatschap. Op deze manier kun je zelf ook leden aanspreken en deze berichten.

Durf ook om mensen aan te spreken. Onthoud dat iedereen het spannend vind en iedereen recht op liefde heeft. Soms is het maken van de eerste stap heel spannend maar tegelijkertijd kan het ook enorm belonend zijn.

Opzoek naar nog wat extra tips voor online daten, lees dan dit artikel even door.